Bulldog förvärvar padelhall i Göteborg

Daniel Högström vill utveckla Bon Padel i Göteborg till en unik multiarena. Bild: Bulldog

Nu förvärvar Bulldog Media Group AB med partners en betydande andel i en av Sveriges största padelhallar – Bon Padel Arena i Göteborg. Gevab Group AB kvarstår som majoritetsägare.

– Vi ser en möjlighet att öka tillväxttakten och utveckla konceptet till en unik multiarena, säger Daniel Högström, VD på Bulldog Media Group.

Den explosionsartade utvecklingen av padeln i Sverige ledde till en överetablering på större orter. Det talas om halldöden där både små och stora anläggningar har tvingats stänga. En nödvändig utveckling som väckt stort intresse hos Bulldog Media Group med partners, därav förvärvet av Göteborgs största padelhall.

 

Bild: Bulldog 

– Läget är perfekt för oss, intresset för sporten är enormt – och nu börjar balansen infinna sig med ett hallutbud som är på rätt nivå, säger Daniel Högström.

Bon Padel Arena i Torslanda erbjuder ett helhetskoncept i stora moderna lokaler med gratis co-working, konferensrum, gym, kallbad, bastu – och anordnar Sveriges bästa seriespel för padel: Bon Padel League, med både amatörer och elitspelare som deltagare. Ungdomsverksamhet är också en viktig del av konceptet.

Illustration: Bulldog

Stor utvecklingspotential

– Bon Padel har det bästa läget, de bästa banorna och det bästa nätverket. Framför allt är det en genuint passionsdriven verksamhet med fantastiska människor. Vi kan dra nytta av varandras styrkor och utveckla ett multikoncept som gör oss helt unika i Sverige, fortsätter Högström.

Majoritetsägaren, byggentreprenören Gevab Group AB, ser med samma spänning fram emot utvecklingen.

– Vi är nu många kreativa, extremt drivna människor med hög energinivå som tillsammans kan skapa en unik mötesplats som innefattar fler sporter än padel. Bulldog Media Group erbjuder också större möjligheter till exponering och intäkter från annonsörer, vilket blir en stor tillgång, avslutar Magnus Strandner, VD på Gevab Group AB.

---