Driftavtal förnyas med 60 månader

Foto: APS

APS drift och underhåll har tecknat ett nytt femårigt ramavtal med Göteborgs största evenemangs- och arenabolag, Got Event. Från och med juni i år fortsätter företaget att förse evenemangs- och arenabolaget med jourtjänst och bemanning för baddrift och fastighetsinstallation på samtliga av bolagets arenor.

Utefter fyra år av samarbete väljer nu Got Event att förnya avtalet med 60 månader. Avtalet innebär att företaget bistår evenemangs- och arenabolaget med beredskap och tjänster inom fastighetsinstallation under framför allt kvällar och helger, för att säkra bad- och fastighetsdrift.

Varje år besöker drygt 2 miljoner människor fler än 400 idrotts- och underhållningsevenemang på någon av deras arenor. Därutöver kommer det årligen närmare en halv miljon badbesökare till Valhallabadet. Det nya avtalet börjar gälla från och med juni i år och den planerade avtalsperioden är 60 månader.

Företagets arenor innefattar Vallhalla bad och sporthallar Valhalla IP, Ullevi, Gamla Ullevi, Scandinavium, Frölundaborg och Bravida arena.