Stort påskfirande på Kolmården

Foto: Kolmårdens Djurpark

Den 1 april slår Kolmården upp sina portar och inleder säsongen med ett storslaget påskfirande med Bamse och hans vänner. Under 15 dagar fylls parken med påskdekorationer och aktiviteter för hela familjen.

Utöver spännande djurmöten och pirriga karuseller får man träffa häxorna i Häxköping, möta påskharen i Trädgårdslandet och besöka den läckra Godisstigen. Dessutom är det premiär för den nya föreställningen ”Bamse och den kluriga uppfinnartävlingen”. 

 Parken är fylld av påskdekorationer, barnunderhållning och kluriga aktiviteter för hela familjen. Påsk med Bamse bjuder dessutom på en stor nyhet - premiären av den helt nya föreställningen ”Bamse och den kluriga uppfinnartävlingen”.

Som vanligt kan man också träffa djur från alla världens hörn, sväva över savannens mäktiga lejon och giraffer i linbanan Safari och åka en av världens bästa berg- och dalbanor, Wildfire.

– Det känns fantastiskt att få välkomna våra gäster tillbaka till parken. I år firar vi påsk extra länge, vi öppnar rekordtidigt och bjuder våra gäster på härliga påskaktiviteter ända fram till 23 april. För att fler ska ha möjlighet att besöka oss har vi dessutom sänkt biljettpriset på utvalda dagar med över 30%, säger Christine Karmfalk, vd på Kolmården.