Europas största hoppland öppnar i Stockholm

Foto: Bounce

I höst slår Bounce upp portarna till en 4200 kvadratmeter stor trampolinpark i Kungens Kurva utanför Stockholm. Senaste åren har urbana lekplatser fått rejält fotfäste i resten av världen och nya parker öppnar varje dag.

Med mer än hundra sammankopplade trampoliner inrymda i stora färgstarka industrilokaler sprider sig detta fenomen runt om i världen

Initiativtagare till Bounce Scandinavia är Mikael Söderlindh, grundare till bland annat Happy Socks och Stutterheim. Bakom företaget står även en rad framgångsrika entreprenörer från bland annat ApoEx och Mojang (Minecraft).

Efter lanseringen av första parken i Sverige väntar en snabb expansion i resten av Skandinavien med målet att öppna ett tiotal parker inom fem år.

– Fenomenet med trampolinparker är nästa nivå av leklanden, för den lite äldre och coolare ungdomen och för oss vuxna. Det handlar om livsstil och attityd, vilket är roligt och ligger mig varmt om hjärtat. Bounce är som det nya dataspelet som inte kommit ut i Sverige. Det är fantastisk och helt ny upplevelse som alla måste uppleva, säger styrelseordförande Mikael Söderlindh.

– Bounce gör actionsporten tillgänglig för alla, gammal som ung. Vi mår bra av att röra oss och här finns något för alla. Förutom att vi blir Europas största hoppland kommer vi också att ha en stor parkour/free running avdelning av absolut världsklass, säger Daniel Dersén, VD för Bounce Scandinavia.