Nyligen presenterade White Guide 2016 års upplaga där Storhogna Högfjällshotel & Spa fick två poäng högre än året innan, samt en fin motivering. Totalt fick Storhogna 65 poäng av 100 möjliga. White Guide är en heltäckande restaurangguide i Sverige som utvärderar och listar landets intressantaste restauranger. I år testades noggrant över 800 restauranger varav 600 valdes ut. Detta skriver Storhogna Högfjällshotell & Spa i ett pressmeddelande.
Storhogna Högfjällshotel & Spa erhöll totalt 65 poäng och går in under klassen ”God klass”, endast två poäng ifrån ”Mycket God Klass”.
-Vi har som inställning att ständigt utvecklas och självklart en ambition att nästa år komma upp en poängklass. Det är motiverande att White Guide lägger tyngdpunkten till betygsättning i restaurangens personlighet, förnyelse, hållbarhet och ambience som tillsammans bjuder på gastronomiska upplevelser. På Storhogna Högfjällshotell & Spa är kökets grundregel att alltid erbjuda förstklassiga råvaror och en strävan om att alltid servera mat som är lokalt och närproducerat, det vill säga fjällinspirerat, säger Peter Dahlbäck, Källarmästare på Storhogna Högfjällshotell & Spas i pressmeddelandet.